Budapest Minimal Style Apartman Házirendje

Annak érdekében, hogy kellemesen tölthesse az idejét az Apartmanban, és elkerüljük a félreértéseket, olvassa el a Budapest Minimal Style Házirendjét. Ha megerősíti a foglalást, akkor azt jelenti, hogy megértette és elfogadja, és teljes mértékben betartja azt. A ház házirendjének megsértése a foglalás törlését vonhatja maga után, és a szállás árának teljes összegét a rövidebb tartózkodástól függetlenül felszámíthatja.

Az érkezés napján a vendégeknek be kell mutatniuk a tulajdonosoknak személyazonosító okmányukat (útlevél vagy személyi igazolvány) az Idegenforgalmi Hivatalnak  történő bejelentés céljából. A regisztrációs lapot a vendég a bejelentkezéskor köteles kitölteni és átadni a tulajdonosnak. A foglalási összeg fennmaradó részét a vendég érkezéskor köteles megfizetni.

A tulajdonos a vendég tartózkodása ideje alatt a vendég rendelkezésére áll felmerülő kérdés, meghibásodás esetén. A szállás minőségével kapcsolatos panasz esetén a vendégek közvetlenül a tulajdonoshoz fordulhatnak a +36 30 2101 691 telefonszámon keresztül.

A vendégek kötelesek rendeltetésszerűen használni az apartmant. A tulajdonosok nem kötelesek tisztítani és rendezni, illetve a szemetet az ügyfelek teljes tartózkodása alatt kirakni.

A tulajdonosok 7 naponta cserélik az ágyneműt és törölközőket A tulajdonosok nem kötelesek konyharuhát, toalettpapírt, tisztítószereket és mosószert biztosítani.

A tulajdonosok nem kötelesek, sem felelősek a vendégek szabadidejének megszervezésére vagy szórakoztatására.

A vendégek kötelesek gondoskodni személyes tárgyaikról és a szálláshelyen elhelyezett értékekről. A tulajdonosok nem vállalnak felelősséget semmilyen eltűnés esetén, azt javasoljuk, hogy a vendégek mindig zárják kulcsra a bejárati ajtót és csukják be az ablakokat amikor elhagyják az apartmant.

A tulajdonos a vendég távollétében nem jogosult az apartmanba lépni, kivéve kárelhárítás vagy a szálláshelyen felmerülő vészhelyzet esetén. Ebben az esetben értesíteniük kell a vendégeket, amint visszatérnek a szálláshelybe. Ha a tulajdonosoknak bármilyen oka van annak feltételezésére, hogy a ház szabályait megszegik, a vendégeknek be kell engedni a szálláshelybe a szituáció tisztázása végett.

A házi kedvencek nem vihetők be az apartmanba. A háziállatok befogadása esetén a tulajdonosoknak ebben az esetben joguk van a foglalás lemondására és a foglalás teljes összegének felszámítására, függetlenül a rövidebb tartózkodástól.

Tilos a fegyver, gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyag apartmanba bevitele, tárolása, felhasználása vagy bármely termék melynek erős vagy kellemetlen illatú.

A vendégeket kérjük, hogy vigyázzanak a szálláshely és bútorok állapotára. A vendégek nem szállíthatják a bútorokat, vagy szállíthatják azt egy másik, az apartmanon kívül eső helyre.

Szigorúan tilos hogy a regsiztrált vendégeken kívül más személy a szálláson tartózkodjon vagy aludjon. Ha a szálláshelyen tartózkodik vagy alszik a regisztráltakon kívüli személy, a szálláshely tulajdonosának joga van törölni a vendég foglalását, mindamellett a teljes foglalási összeg megfizetésére kötelezett a rövidebb tartózkodási idő ellenére.

Azok a vendégek, akik szándékosan vagy véletlenül károsítják az ingatlant, meg kell fizetniük a tulajdonosoknak a teljes kár összegét. A tulajdonosok felkérhetik a vendégeket, hogy fizessenek letétet az érkezés napján. A foglaló visszatérítésre kerül a vendégeknek teljes egészében a távozás napján ha a szálláshelyet ugyanabban az állapotban hagyják el, mint amilyenben elfoglalták azt. Ha a tulajdonosok letétet kérnek, a számlázáskor a vendégeket tájékoztatni fogják erről.

Ha a vendégek az első napon 20:00 óra után szeretnének megérkezni, erről tájékoztatniuk kell a tulajdonost annak elkerülése érdekében, hogy a tulajdonos más vendéget szállásoljon el, azt feltételezve hogy az első foglaló lemondott a szálláshely elfoglalásának szándékáról.

Az indulás napján a vendégeknek legkésőbb 10:00 óráig kell elhagyniuk a szállást, hogy a tulajdonosnak legyen ideje felkészülni a következő 14:00 órás vendég érkezésére. A vendégeknek ugyanolyan feltételekkel kell elhagyniuk a szállást, rendezetten, sértetlenül.

A vendégeket kérjük, hogy ne zavarják a tulajdonos és más vendék, szomszédok nyugalmát 22:00-8:00 között.

A tulajdonos felmondhatja a házirendet nem tiszteletben tartó vendégek foglalását. Ebben az esetben a vendégek a foglalás teljes összegét a rövidebb tartózkodástól függetlenül terhelik.

A szállás használatának megkezdésekor feltételezzük, hogy a vendégek ismerik a ház szabályait, és egyetértenek a feltételekkel és kötelezettségeikkel. Minden olyan probléma, amelyet a tulajdonosnál a helyszínen nem lehet megoldani, a rendőrség vagy a budapesti bíróság közreműködésével jár. A panaszokat csak akkor kell figyelembe venni, ha a tartózkodás ideje alatt jelentették. A további panaszokat visszajelzésként kezeljük.

Budapest Minimal Style Apartman csapata kellemes tartózkodást kíván Önnek!